Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Hjelpeartikler

Svar på dine spørsmål

Finnes det flere muligheter for støtte? Støtteordninger

Er du en del av et lokallag som leter etter økonomisk støtte? Da har vi gode nyheter til deg! Det finnes fantastiske muligheter for å søke om støtte gjennom LNU (Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner). Dette kommer i tillegg til all støtten dere får fra oss i Tverrkirkelig. Med deres hjelp kan ditt lokallag virkelig gjøre en forskjell og realisere deres kule drømmer!

Hvor kan du finne mer informasjon om støtteordningene? Det er enkelt! Besøk nettsiden via knappen nedenfor. Der vil du få nødvendig informasjon om forskjellige støtteordninger som kan passe perfekt for ditt lokallag.

Vi forstår at det kan være overveldende å søke om støtte. Derfor er vi her for å gi deg en hjelpende hånd. Hvis ditt lokallag finner en støtteordning som passer deres mål, ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi vil gjerne hjelpe dere med å skrive søknaden og veilede dere gjennom prosessen.

Husk at vi har skikkelig troa på ditt lokallag! Ikke la mangel på økonomisk støtte holde dere tilbake. Utforsk mulighetene hos LNU og ta det første steget mot å sette drømmer til virkelighet!

Updated on 25. oktober 2023
Skroll til toppen