Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Tverrkirkelig talenettverk

Tverrkirkelig talenettverk er tilgjengelig for ditt arrangement. Solide talere og undervisere som du kan booke, betalt av oss i Tverrkirkelig.
Hvordan funker det?
Ta kontakt

Send en melding til taleren du vil invitere til ditt arrangement.

Arrangement

Du får besøk og forkynnelse på ditt arrangement.

Vi tar regningen

Lokallaget sender faktura til oss og vi betaler med glede!

Dreamteam

Våre talere

Karl Einar Bøhlerengen er en inspirerende og dyktig forkynner! Han jobber for øyeblikket i GetFocused og har jobbet med ungdomsarbeid i mange år! Inviter han gjerne til å besøke ditt lokallag!

Ann-Helen er ei inspirerende og dyktig dame! Hun brenner for misjon og for unge mennesker, og for at de skal få bli kjent med Jesus. Ann Helen er nestleder i UiO Norge. Inviter henne til ditt lokallag!

Awin jobber til daglig som ungdomsleder i Hånes Frikirke og tidligere i Filadelfia Oslo, Hun er opprinnelig fra Irak, og er en dyktig forkynner som brenner for at ungdom får et levende møte med Jesus!

Daniel Sæbjørnsen er inspirerende og en drivende dyktig forkynner! Han er til daglig pastor i Passion Åsane. Daniel er lidenskapelig opptatt av å lede mennesker til et liv i Jesusetterfølgelse.

Anders Myklebust er daglig leder i Tverrkirkelig og en dyktig formidler! Han brenner for tverrkirkelighet, er til daglig pastor i Hamar Frikirke og kommer gjerne til ditt lokallag!

Rebekah Louise Pettersen har berørt mange ungdommer med sin gripende historie og livsnære forkynnelse. Rebekah jobber i Laget og bor i Lillestrøm. Ta kontakt!

Tverrkirkelig

Hvorfor og hvordan?

Vi ønsker å ta regningen for våre lokallag når de får besøk av talere. Det vil gi lokallagene mer fleksibilitet og tilrettelegge for at flere unge får god forkynnelse som forandrer!

Gangen i prosessen 
  1. Du som lokallag tar direkte kontakt med taleren du vil invitere til ditt arrangement for booking. Her avtaler dere alt det praktiske. 
  2. Hvis det passer besøker taleren deg og ditt lokallag. 
  3. Lokalaget sender fakturaen fra taleren til oss (post@tverrkirkelig.no).
    Vi betaler med glede!
Rammer
  • Vi dekker honorar og reise (samlet) opp til 5000kr. Dersom totalt beløp overstiger grensen på 5000kr faktureres lokallaget for det resterende beløpet. Derfor er det viktig at du som lokallag i noen tilfeller må sette av penger til reisekostnader. 
  • Hvert lokallag begrenses til to arrangementer i året gjennom denne ordningen. Ytterligere må dere betale selv. 
  • Ordningen gjelder kun for våre lokallag, dersom din gjeng ikke er det enda – kan dere jo bli det!

Viktor Kleppan

Prosjektleder

Har du spørsmål eller tips til talere vi bør invitere til Tverrkirkelig talenettverk?

Ikke nøl med å ta kontakt!

Skroll til toppen