Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Alivefestivalen

Dette er en tverrkirkelig årlig ungdomsfestival arrangert av Alive Norway og menighetene rundt om i Ulsteinvik.
Leder: Halvor Berg
+47 938 11 485
halvor-berg@hotmail.com

Om Alivefestivalen

VÅRE HJERTER BRENNER FOR Å SE EN NY GENERASJON MØTE JESUS. ULSTEINVIK ER ET LITE STED, I ET LITE LAND. LIKEVEL TROR VI AT GUD KAN GJØRE STORE TING HER.

HISTORIE

Festivalen er et tverrkirkelig samarbeid som er initiert av den frittstående frivillige organisasjonen Alive Norway, som i 2017 ble etablert av tre studenter ved Norges Handelshøyskole med røtter i Sunnmøre. De to første årene fikk vi hjelp av Impuls-bevegelsen til oppstarten, og nå arrangeres festivalen primært av de lokale kreftene i en rekke menigheter på Sunnmøre. Sammen ønsker vi å nå ut til ungdommer mellom 13 og 19 år på Sunnmøre og omegn.

HVA ER ALIVE?

Alivefestivalen er en årlig, tverrkirkelig festival som arrangeres av Alive Norway og lokale menigheter i og rundt om Ulsteinvik. Festivalen inneholder møter, underholdning og gøye aktiviteter. Flere hundre ungdommer tok turen på festivalen i fjor, og vi ønsker å se enda flere i år! Det blir spennende talere, Alive Games, lovsang og utrolig mye annet gøy!

VISJON

Gud har skapt oss og har en plan for oss. Han ser, kjenner og elsker oss, til og med på vår verste dag. Vi synder stadig vekk, men Jesus kom til jorden og døde for oss, slik at vi skulle få et nytt liv. Dette livet ønsker vi at alle skal få oppleve. Derfor arrangerer vi festivalen.

Se flere lokallag

Skroll til toppen