Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Velkommen til Landsmøte 2023

Kjære medlemmer av Landsorganisasjonen for Tverrkirkelig Ungdom,

Vi er glade for å invitere deg til vårt digitale landsmøte, som finner sted den 20. april fra kl. 20:00 til 21:30. For å bli med i møte, må du trykke på følgende lenke: https://meet.google.com/xxq-kyha-pvm

En av de mest betydningsfulle sakene som skal diskuteres på dette landsmøtet, er en navneendring til «Tverrkirkelig«. Bakgrunnen for dette forslaget er at vi mener at vårt nåværende navn, Landsorganisasjonen for Tverrkirkelig Ungdom, er for langt og vanskelig å huske. Styret har tatt initiativ til å opprette en arbeidsgruppe som har kommet med forslaget om dette nye navnet, og styret stiller seg bak forslaget. Vi vil foreslå at dette nye navnet blir vedtatt på landsmøtet.

Stemmerett

Når det gjelder stemmerett er følgende definert ut ifra LTU sine vedtekter.

  • En valgt delegat fra lokallag med mellom 5 og 50 registrerte tellende medlemmer
  • To valgte delegater fra lokallag med over 50 registrerte tellende medlemmer. 
  • Lokallag med over 500 registrerte tellende medlemmer kan sende tre delegater. 

Lokallag som sender mer enn én delegat skal sende minst én delegat under 26 år. Det er medlemstallene i Landsorganisasjonen for Tverrkirkelige Ungdomsarbeid sitt medlemsregister pr 31.12.2022. Alle medlemmer fra 15 år og oppover kan velges som delegater. Medlemmer av landsstyret, daglig leder eller nasjonal stab kan ikke velges som delegat fra lokallag. 

Saksdokumenter

Alle saksdokumenter vil bli publisert senest 2 uker i forkant av landsmøte.

Les mer
Nyheter
Mathias Edvardsen

Karl-Johan Kjøde – INPUT24

Var du på INPUT24 og skulle så gjerne hatt tilgang til presentasjonen og rapporten Karl-Johan Kjøde presenterte? Da har du kommet til riktig sted!

Skroll til toppen