Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Sentral innkreving

Landsorganisasjonen for Tverrkirkelig Ungdomsarbeid har gleden av å presentere at de nå kan tilby alle lokallag sentral innkreving

Landsorganisasjonen for Tverrkirkelig Ungdomsarbeid har gleden av å presentere at de nå kan tilby alle lokallag sentral innkreving. Dette medfører at LTUs sentralledd vil nå kunne ta størstedelen av det administrative arbeidet knyttet til betaling og registrering av medlemskontingent. LTU vil også lagre alt av informasjon som trengs for å dokumentere betalt medlemsavgift for ditt lokallag, slik at det blir enkelt å presentere LNU godkjente og veldokumenterte medlemstall.

LTU bruker plattformen Cornerstone for å kunne tilby sentral innkreving. Ved å gå til siden; medlem.tverrkirkelig.no, vil man enkelt fylle ut info om seg selv for deretter velge hvilket lokallag man melder seg inn i. Det skal være mulighet for å melde seg inn i alle våre eksisterende lokallag via denne siden. Når årsrapporten skal innleveres (for lokallagsledere) kommer medlemmene automatisk opp fra databasen.

En gjennomgang av hvordan sentral innkreving fungerer.

Pengene går via oss

Ved sentral innkreving vil beløpet gå til LTU sentralt først, men ettersom hele medlemskontingenten tilfaller lokallaget, vil sentralleddet betale pengene fortløpende ut til lokallagene. Foreløpig er det kun mulig å betale medlemskontingenten med Vipps, men vi vil undersøke nærmere om det er et behov for å f.eks. inkludere kortbetaling.

Andre spørsmål om penger? Se våre ofte stilte spørsmål.

Les mer
Nyheter
Mathias Edvardsen

Karl-Johan Kjøde – INPUT24

Var du på INPUT24 og skulle så gjerne hatt tilgang til presentasjonen og rapporten Karl-Johan Kjøde presenterte? Da har du kommet til riktig sted!

Skroll til toppen