Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Lederhelg 2023

Lederhelg23 JakobKleppan 20 1
Lederhelg23 JakobKleppan 25 1

Lederhelg 2023 var helt rått, og vi kan nesten ikke vente til 2024!

Sigrid Eek var en av de fantastiske lederne som var med på lederhelg og nedenfor kan du lese om hva hun sitter igjen med.

 

Sigrid Lederhelg

Jeg koste meg masse på lederhelg! Jeg nyter alle situasjoner hvor jeg får mulighet til å være deltaker og få påfyll, fordi det kan fort bli sjelden kost for noen som er ledere på mye. Jeg ble helt blåst av banen av hvor solid undervisningen var og hvor godt alt hang sammen, jeg tror virkelig Gud var med på at det ble en god rød tråd i det som ble sagt. 

Jeg satt på morgenen på søndagen og tenkte «hva er det jeg ønsker å ta med meg fra denne helga?» fordi jeg merker at jeg må være bevisst dette underveis for at det skal bli enklere for meg å ta med meg noe fra slike helger. Og da merket jeg at det å «ta steg i tro» var noe som hadde satt seg i meg. Det at det er verdt det å ta det litt «ubehagelige» standpunktet for å enten stå opp for sin egen tro, eller at andre også skal ha rett til en egen tro. 

Jeg kommer også til å ta med meg det som ble sagt om hvordan vi ledere kan møte medledere og deltakere i krevende situasjoner. Dette opplevde jeg som utrolig nyttig og jeg skulle ønske det var enda mer fokus på dette innenfor lederskap. Jeg tror virkelig at Gud backer lederhelg og at det som ble snakket om der vil bidra til med bærekraftig lederskap i Norge fremover.

– Sigrid 🙂

Les mer
Nyheter
Mathias Edvardsen

Karl-Johan Kjøde – INPUT24

Var du på INPUT24 og skulle så gjerne hatt tilgang til presentasjonen og rapporten Karl-Johan Kjøde presenterte? Da har du kommet til riktig sted!

Skroll til toppen