Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Lokallag

Hvorfor bli et lokallag?

Økonomisk støtte

Når du blir et lokallag hos oss vil du motta oppstartsstøtte på kroner 8000,-. En slik støtte er tilgjengelige for alle lokallag som tilfredstille våre krav. Våre eksisterende lokallag vil videre kunne motta direktestøtte og prosjektstøtte. Hvert lokallag hos oss får årlig 7500 kroner utbetalt. I tillegg vil et lokallag motta en sats per tellende medlem. Denne satsen varierer fra år til år. Videre kan våre lokallag søke oss om prosjektstøtte til relevante aktiviteter. 

unsplash c59hEeerAaI unsplash
Lederhelg23 JakobKleppan 25 1

Lederhelg

Alle våre medlemmer vil årlig få en invitasjon til å bli med på lederhelg. Dette er et årlig arrangement som LTU arrangerer sammen med Get Focused. Prisen en betaler er sterkt rabattert grunnet at vi i LTU ønsker å tilby dette som en tjeneste til våre lokallag. Vi anbefaler deg sterkt å bli med på denne helgen. Her vil du kunne bygge nettverk, bli inspirert og hente energi. 

Rådgivning

Vi har en bred bredde med lokallagsledere og erfarne ledere som ønsker å bistå deg i ditt arbeid. Har du noe du trenger hjelp med? Kanskje har du et spesifikt spørsmål eller ønsker å få et lokallagsbesøk? Vi hjelper deg med dette. 

priscilla du preez K8XYGbw4Ahg unsplash 1
DSC01480 1

Nettverk

Som lokallag får du tilgang til et tverrkirkelig talenettverk til dine arrangement. Solide talere og undervisere som du kan booke, betalt av oss i Tverrkirkelig. Talenettverket gir lokallagene fleksibilitet og tilrettelegge for at flere unge får god forkynnelse som forandrer!

Skroll til toppen