Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Tverrkirkelig Musikernettverk

Dyktige og relevante musikere som du kan booke til ditt arrangement!
Hvordan funker det?
Ta kontakt

Send en melding til musikerne du vil invitere til ditt arrangement.

Arrangement

Du får besøk og musikk på ditt arrangement.

Søknad

Du kan sende søknad om å få dekket kostnadene ved besøket. Vi kan ikke garantere støtte.

Dreamteam

Våre musikere

Portrett nettside 17

Eric Tryland

Låtskriver, artist og musiker Eric Tryland lever og ånder for musikk!

Han har reist over hele verden med indierock-suksessen «Boy Pablo». Spilt på scener som Lollapalooza og Coachella. Nå er han i gang med sitt eget uttrykk, som er en god dose energi pakket sammen i myk pop.

Sommeren 2023 spilte han hovedscenen på Skjærgårds, og i tiden fremover kommer han til å slippe mer og mer musikk. LIVE stiller han enten med en akustisk pakke, eller full pupp med band og dj.

Portrett nettside 13

Sofie Fjellvang

Sofie Fjellvang er en artist fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Hun kom til finalen i The Voice 2021, har vært med på Melodi Grand Prix og høsten 2022 ga hun ut sin debut-EP «Run». Hun har også vært på turné rundt om i Norge med sommer- og julekonserter.

Sofie opererer primært i pop og singer-songwriter sjangeren, men er allsidig og liker å fremføre låter i ulike sjangere. Sofie ønsker at låtene hennes skal oppmuntre og få folk til å føle seg bra.

Portrett nettside 10

Jesus Loves Electro

Jesus Loves Electro kombinerer EDM med fokus på Gud og skaper en progressiv tilbedelsesscene.

Konseptet utfordrer tradisjonell tilbedelse og skaper et rått, fritt og ufiltrert miljø. Det har blitt en bevegelse av unge troende som finner en ny måte å oppleve evangeliet på. 

JLE har spilt på de største arenaene i Skandinavia, festivaler rundt om i Europa og for store folkemengder i Sør Amerika. 

Get Focused

Get Focused Lovsang

Vi er et lovsangsmiljø som elsker å lede alle slags mennesker i alle slags settinger til Jesus gjennom lovsang.

Vi leder lovsang i menigheter, felleskirkelige arbeid og festivaler – og kan spille i alle slags settinger. Vi reiser med fullt band (minimum 7 stk – 4 i band og 3 sangere), med mulighet for større besetning. 

Det er en ære å få komme til dere å skape uforglemmelige øyeblikk sammen!

Portrett nettside 14

AGAPE

AGAPE har de siste årene spilt på arrangementer som Skjærgårds, Radiance, Impuls og Ufestivalen. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å skape en opplevelse som ikke bare får deg til å danse, men også gir deg en opplevelse for livet.

Vi tror at musikk har evnen til å treffe mennesker på en måte ord ikke kan. Vi streber etter å skape minneverdige øyeblikk gjennom våre opptredener, og minneverdige øyeblikk kan alltids skapes. Uansett størrelse på arrangementet.

together day 2 16

Lovsang Hamar

Lovsang Hamar er et tverrkirkelig lovsangsnettverk drevet av unge lovsangere på Hamar. Vår visjon er å legge til rette for sann
tilbedelse på Hamar og i Norge.

Vi leder lovsang på festivaler, ungdomsmøter, samt underviser på lovsangsseminarer o.l.
Booking før skje minimum 1 måned i forkant.

 

 

Tverrkirkelig

Hvorfor og hvordan?

Gjennom dette nettverket gir vi deg en oversikt over dyktige musikere som vi vil anbefale for tverrkirkelige arrangementer for ungdom. Det vil gjøre det lettere for deg og ditt lokallag å finne musikere til ditt arrangement! 

Gangen i prosessen 
  1. Du som lokallag tar direkte kontakt med musikerne du vil invitere til ditt arrangement for booking. Her avtaler dere alt det praktiske. 
  2. Hvis det passer besøker musikerne deg og ditt lokallag. 
  3. Søknad.
    – Du kan på denne siden søke om Tverrkirkelig kan dekke deler av regningen fra musikerne. Vi kan ikke garantere støtte, men søknaden vurderes på bakgrunn av lokallagets totale mottatte støtte fra oss, aktuelt arrangement og vår organisasjons økonomi.
    – Dere kan også søke om en sum før dere tar kontakt med musikerne så dere vet hvor mye dere har å rutte med. Summen blir kun utbetalt ved avtale og besøk av en musiker fra nettverket. 
    – Se søknaden lenger nede på siden 🙂

Ordningen gjelder kun for våre lokallag, dersom din gjeng ikke er det enda – kan dere jo bli det!

Viktor Kleppan

Prosjektleder

Har du spørsmål eller tips til musikere vi bør invitere til Tverrkirkelig musikernettverk?

Ikke nøl med å ta kontakt!

Skroll til toppen