Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Togetherfestivalen

Dette er en tverrkirkelig årlig ungdomsfestival arrangert av menighetene i Hamar.

Nettside

Facebook

Instagram

Togetherfestivalen

Om Togetherfestivalen

FORENINGENS MÅLSETTING ER Å NÅ UT TIL UNGDOMMER I INNLANDET, DER DE UTRUSTES TIL Å FØLGE JESUS, MERKET AV TILBEDELSE OG ENHET I SAMARBEID MED LOKALE MENIGHETER OG UNGDOMSGRUPPER.

HISTORIE

Together startet i 2019. I januar 2019 satt en gjeng ungdomsledere og ungdommer og drømte om å starte en festival for ungdom på Hamar. 3 måneder senere var drømmen et faktum. Vi rakk å kjøre festival i 2 år før pandemien traff oss alle. Together har betydd enormt mye for Hamar og enheten i byen. Etter første gjennomføring i 2019 har det bygd seg opp til en egen forening, med eget styre. Visjonen er så mye større enn en festival, vi ønsker å være en kraftstasjon for hele Innlandet.

HVA ER TOGETHER?

Together er en årlig festival som er drevet av ungdom for ungdom. Festivalen strekker seg over en helg i året, der menighetens ungdom kommer sammen for tilbedelse, sosialt og god forkynnelse. Det hele avsluttes på søndagen med en felles gudstjeneste dere alle menighetene kommer sammen. Sist vi var samlet var vi nesten 700 mennesker i Ottestadhallen.

TOGETHER TEAM

Together er mer enn en festival. Gjennom året så ønsker vi å bety noe for bygder og byer i Innlandet. Ut i fra festivalen har vi noe vi kaller Together Team, dette er en teamtjeneste der vi tar med oss ungdommer fra Hamar for å besøke ungdomsgrupper i Innlandet. Der rekrutterer vi til festival og betyr noe for de vi møter.

Se flere lokallag

Skroll til toppen