Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Get Focused

Vi vil se en bevegelse av ungdommer forent i kjærlighet, merket av tilbedelse og kjent for rettferdighet.

Nettside

Facebook

Instagram

Profilbilde for Get Focused Lovsang
Get Focused

Om Get Focused

«ET NYTT BUD GIR JEG DERE: DERE SKAL ELSKE HVERANDRE. SOM JEG HAR ELSKET DERE, SKAL DERE ELSKE HVERANDRE. VED DETTE SKAL ALLE FORSTÅ AT DERE ER MINE DISIPLER: AT DERE HAR KJÆRLIGHET TIL HVERANDRE» JOH. 13: 34-35

VISJON

Jesus var radikal i sin utfordring; Dere skal elske hverandre. Som kristne er vi ofte gode til å respektere eller tolerere hverandre,  men Jesus satte lista høyere. Som jeg har elsket dere, skal dere elske hverandre, sa han. Det er utfordrende. For Jesus viste sin kjærlighet til oss gjennom å gi sitt liv for oss. Og han utfordrer oss til å gjøre det samme.

Spennende er det å lese i neste vers. Ved dette – altså ved at vi elsker hverandre – skal alle forstå at dere er mine disipler… Resultatet av at vi elsker hverandre er at andre får se hvem Gud er.

INVITASJON

Vi inviterer deg ikke for å bli underholdt. Vi inviterer deg til å bli en del av den bevegelsen Jesus startet for 2000 år siden, og som har vokst i styrke siden. Vi inviterer deg til å la ditt liv leves for Han som har størst betydning.

HVEM ER VI?

Get Focused er en tverrkirkelig ungdomsfestival som ikke er tilknyttet noen menighet. Men en frittstående organisasjon med mange av områdets menigheter i ryggen.

Vi i Get Focused er bare en liten, liten del av det Gud gjør i Norge i dag, men Gud har lagt en drøm i våre hjerter som er større enn oss selv. Derfor inviteres du ikke til å komme på Get Focused, men til å bli en del av Get Focused. Ikke for underholdning, men fordi dine klassekamerater, dine venner, din skole og din by trenger Jesus, og de trenger deg.

Se flere lokallag

Skroll til toppen