Tverrkirkelig

Meny

«Enhet handler ikke om å tåle hverandre, men å omfavne og heie på hverandre»

Årsrapport

Hvordan eksportere excel-fil fra checkin

Medlemsregistrering

Hvert år må lokallaget levere årsrapport. For alle lokallag som bruker lokal innkreving via checkin vil vi her se på hvilken informasjon som må med ved importering av medlemmer fra excel i årsrapporten. 

Det er 7 bolker med informasjon som med; FornavnEtternavnFødselsdatoAdressePostnummerPoststed og betalt kontigent. Videre anbefaler LTU å ta med e-postadresse. Dere vil også få mulighet til mellomnavn, men foreløpig tilbyr ikke checkin denne kategoriseringen, så dette vil ikke være mulig. 

Prosessen

Aller først klikker du på arrangementet inne på arrangementsiden på checkin. Deretter klikker du på ordrerapport som du finner oppe i verktøyslinjen ovenfor. 

Steg 1 LTU 1

Videre klikker du på kolonner (helt til høyre i bilde ovenfor). Da vil du få opp en rullegardinmeny hvor det er mange forskjellige karakteristikker som kan endres på. 

Her skal det først velges fornavn og etternavn (slik at det kommer i grå fargepalett). Navn kan da velges vekk ettersom det blir overflødig. 

Steg 2 LTU e1640780987228 Steg 2 2 LTU e1640780949264

Hvis man blar lenger ned på menyen vil man komme til fødselsdatoadressepostnummer og poststed. Disse skal velges på samme måte som ovenfor. 

Steg 3 LTU Steg 3 LTU kopi

LTU anbefaler å beholde e-postadresse, mens man kan velge vekk telefon

Til slutt er det bare å eksportere til excel, som ligger til høyre på verktøyslinjen for kolonner og bruke nevnte dokument som importdokument av medlemmer på innlevering av årsrapporten. 

Skroll til toppen